dijous, 21 de febrer del 2019

6a Cursa Muntanya ENTRE CASTELLS 2019

Vilajuïga. El Grup Excursionista Capgirell comença amb més força que mai a preparar la sisena edició de la cursa de muntanya ENTRE CASTELLS 2019. Interfren, concessionari oficial Citröen de Figueres en serà la imatge principal de les properes edicions.

Per primer any, la cursa de muntanya ENTRE CASTELLS optarà a forma part del calendari 2020 de curses de muntanya homologades per la Federació Catalana de Curses de Muntanya.

Edició 2019, que enguany es celebrarà el cap de setmana del 22, 23 i 24 de març, com cada any l’objectiu principal per part de la organització és créixer de manera exponencial i consolidar iniciatives creades en edicions anteriors, com per exemple la ENTRE CASTELLS KIDS i LA FIRA MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA.

L’esdeveniment està format per un cap de setmana ple d’activitats, en especial, les curses (ENTRE CASTELLS SPRINT 10KM, ENTRE CASTELLS EXPRESS 20KM i ENTRE CASTELLS TRAIL 35KM) que, en guany, modifiquen el 100×100 dels seus recorreguts per tal de fer-les encara més properes al seu entorn (Cap de Creus) i amb l’objectiu que el participant senti de ven a prop l’escènica de mar i muntanya que ens presenta el Parc Natural de Cap de Creus.

L’Organització presentada aquest any dues noves propostes, la ENTRE CASTELLS ORIENTACIÓ i la ENTRE CASTELLS BTT, que farà descobrir als participants noves disciplines esportives, fins ara inèdites en el format ENTRE CASTELLS. Aquestes noves proves es celebrant el dissabte, al matí amb la ENTRE CASTELLS ORIENTACIÓ, organitzada conjuntament amb ALIGOTS Club Esportiu de Curses d’Orientació, la prova puntuarà per la lliga Nord d’Orientació i el Campionat Comarcal Escolar. Pel que fa a la ENTRE CASTELLS BTT, està organitzada pel Club Ciclista Vilajuïga – EoBikes, i serà la segona prova del calendari de la Copa Catalunya Infantil de BTT 2019 de la Federació Catalana de Ciclisme. Les dues proves es celebraran pel paratge del Mas d’en Satlle de Vilajuïga.

Una altre de les novetats per aquest any es la incorporació de la nova categoria “minimalista”, en els recorreguts ENTRE CASTELLS SPRINT 10KM, ENTRE CASTELLS EXPRESS 20KM i ENTRE CASTELLS TRIAL 35KM, que amb un bon públic al darrera, intentarà obrir-se camí en aquesta edició.

Aquest any tornarem a tenir presencia internacional a la ENTRE CASTELLS 2019, amb la participació de corredors de França, Bèlgica, Dinamarca i Itàlia, a més dels corredors vinguts d’altres comunitats autònomes com Mallorca, Madrid, Valencia i País Basc.

Proves infantils, xerrades de professionals del món de l’activitat física i l’esport i tallers per a totes les edats complementaran un cap de setmana de molt moviment esportiu a la comarca de l’Alt Empordà.

Amb la suma de totes aquestes proves i activitats que es faran duran el cap de setmana de ENTRE CASTELLS 2019, hi ha la previsió de superar les més de 2.000 persones, entre participants i visitants que van passar l’any passat per Vilajuïga. L’organització espera situar a Vilajuïga com un dels indrets referents dels Esports Outdoor de Catalunya.

A dia d’avui, ja són moltes les marques interessades en formar part d’aquest cap de setmana complert de Trail Running, i és per això que ja queden molts pocs espai per poder presentar productes i/o serveis a la ja consolidada Fira de Muntanya i Esports d’Aventura, que estarà oberta durant tot el cap de setmana al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga.

Podeu trobar més informació de la cursa muntanya de Vilajuïga Entre Castells – Citroën Interfren a la web oficial de la prova.

www.entrecastells.cat


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada