PRESENTACIÓ


El Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga “GE Capgirell Vilajuïga”, va néixer el 4 de juliol del 2013, quant es va crear com a secció esportiva de l’entitat mare, l’Associació Cultural i Esportiva Capgirell Vilajuïga, que es va fundar el 18 de febrer del 2003.
El GE Capgirell Vilajuïga es crear per poder dur a terme les inquietuds i iniciatives d’alguns dels membres de l’Associació Cultural i Esportiva Capgirell en el seu afany de donar a conèixer la muntanya i les activitats que si poden practicar.
Aquest mateix any, el GE Capgirell Vilajuïga organitza la II Cursa Nocturna Trail Running Vilajuïga, que es va celebrar el 24 d’agost, amb més d’un centenar de participants vinguts de tot arreu del país.  Per tal de donar a conèixer les curses de muntanya de petit format i preparar la II Cursa Nocturna Trail Running Vilajuïga, el GE Capgirell Vilajuïga va organitzar durant tot l’estiu entrenaments de Trail Running per a la iniciació de corredors i caminadors.
El GE Capgirell Vilajuïga també organitza sortides de senderisme familiar, sortides d’alta de muntanya, entrenaments de trail running, xerrades especifiques, curses de muntanya de curta i mitja distància, etc
Aquest es un Grup Excursionista obert a tothom, petits i grans, iniciats o experts, famílies, caminadors o corredors, etc. Aquesta gran varietat de gent en permet poder organitzar activitats per tothom.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada