dimarts, 19 de juny del 2018

7a edició de la Cursa ENTRE CASTELLS NOCTURNA de Vilajuïga

El proper dissabte 21 de juliol de 2018, organitzarem la 7a edició de la Cursa ENTRE CASTELLS NOCTURNA de Vilajuïga.

La Cursa Muntanya ENTRE CASTELLS NOCTURNA ofereix als corredors / caminadors una cursa molt divertida, amb trams tècnics, pistes, corriols, i a l’hora apte per tothom per la seva longitud i desnivell. Es una cursa ideal per fer amb la família i/o amics, passar una bona estona i compartir moments divertits.

Durant el recorregut podreu gaudir d’unes vistes, per molts desconegudes, de la plana de l’Empordà i el Parc Natural del Cap de Creus de nit.

La ruta s’inicia al centre cultura i esportiu de Vilajuïga i surt en direcció cap al Castell de Quermançó, emblemàtic castell situat al mateix nucli urbà. Arriba fins a Mas d’en Julio, direcció al camí dels dolmens. S’enfila fins al punt més alt del recorregut, reseguint la línia electrica, per baixar pel tram més técnic del recorregut. Deprès de fer la baixa, comença el un tram molt divertit i rapid entre corriols fins arribar al Le Rachdingue i el Mas Espelt, i tornar de nou fins a Vilajuïga, passant per la Font d’en Marc.

La prova es celebra durant els mesos d’estiu, aprofitant el bon temps i que els dies són més llargs. La primera edició de la cursa es va celebrar l’any 2012, i aquest proper 21 de Juliol de 2018 serà la 7a edició.

Però com no podia ser d’una altre manera, i amb la voluntat de fer una cursa diferent i divertida, durant el recorregut us podreu trobar amb alguna sorpresa.

Per aquesta 7a edició de la cursa ENTRE CASTELLS Nocturna de Vilajuïga tenim un circuit de 8km i un desnivell positiu de 204m. La sortida i arribada serà del Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga, el tret de sortida es donarà a les 22h el vespre.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada