divendres, 13 d’abril del 2018

Homenatge a l’esquiador Vilajuïgenc, Pau Coll Turrà

El passat mes de febrer l’esquiador Vilajuïgenc, Pau Coll Turrà es va proclamar Campió d’Europa júnior en la modalitat de vertical, aquest és el seu primer títol internacional.

Després d’una temporada espectacular, ha aconseguit uns resultats magnífics a nivell nacional e internacional, com ara un triplet en el Campionat d’Espanya en modalitat individual, vertical i esprint, i una quarta posició en una prova de la Copa del Món a França en la modalitat de vertical.

Per aquest motiu l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vilajuïga ha preparat un homenatge a l’esquiador local, Pau Coll. L’acte estarà presidit per l’Alcaldessa de Vilajuïga, Il·lma. Joana Cobo i Ortiz, el regidor d’Esports, Sr. Jordi Gironés Matas, acompanyats de tot el consistori. A més a l’acte hi assistiran totes les entitats esportives del municipi, com ara el club Futbol Vilajuïga, el Club Ciclista Vilajuïga, l’Escoleta Trail Running Cap de Creus de Vilajuïga i el Club Patinatge Artístic de Vilajuïga, que donaran recolzament a l’esportista durant l’acte.

L’acte tindrà lloc al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga el dissabte 21 d’abril a les 19.30h.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada