dijous, 26 d’abril del 2018

6a Pujada a Sant Pere de Rodes

La pujada a peu es farà des de tots els pobles del Cap de Creus: Cadaqués, el Port de la Selva, la Selva de Mar, la Vall de la Santa Creu, Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Roses.

Els caminants arribaran simultàniament al Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes, que viurà una jornada festiva amb portes obertes, visites guiades gratuïtes, jornada castellera, dinar popular i servei d’autobusos de retorn al punt de sortida. Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.

Sobretot, recordeu que per a poder participar a la Pujada cal que decidiu des des de quin poble voleu pujar i que feu la inscripció.

La Pujada a Sant Pere de Rodes és organitzada conjuntament entre l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, l’associació Via Pirena, el Parc Natural del Cap de Creus i l’Ajuntament del Port de la Selva, amb la col·laboració de la resta d’ajuntaments del Cap de Creus i també gràcies a l’esforç i la col·laboració desinteressada de més de 40 voluntaris, entitats i institucions que la fan possible, any rere any.

L’itinerari de Vilajuïga
Ruta històrica en la que tindreu l’oportunitat de trepitjar antigues carrerades, enfilar-vos a Comes Tortes i veure dolmens!

Hora: 08:00

Punt de sortida: CAT de Vilajuïga

Consulteu el recorregut aquí

Heu sentit la crida megalítica? Doncs ja podeu fer la inscripció!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada