dimarts, 21 de gener del 2014

Excursió per la Serra de Rodes, Vilajuïga


Si no sabeu que fer aquest diumenge, ja us podeu inscriure a l’excursió que hem organitzat a la Serra de Rodes.

Es un recorregut sense gaire dificulta que es pot fer amb un mínim de preparació. Tota la ruta transcorre pel magnífic Parc Natural del Cap de Creus, més concretament la Serra de Rodes.

Parc Natural del Cap de Creus.- Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Mas Ventós.- És un mas en ruïnes que es troba al terme municipal del Port de la Selva, no gaire lluny el monestir de Sant Pere de Rodes. Actualment està condicionat com a àrea recreativa i de descans, els murs del mas estan consolidats i els baixos serveixen com a magatzems. Des d'aquest mas es té una gran vista sobra la plana empordanesa

Dolmens de Vilajuïga.- datats entre el IV i II mil·leni a.C. presenten un conjunt molt notable de sepulcres megalítics. La prooximitat entre ells i el fet que es trobin en un mateix paratge geogràfic, fa d’aquest indret únic en tota la comarca.



Temps i quilometres:

El recorregut es circular i amb una distància de 14 km i un desnivell de 789m estimem que amb poc més de 5 hores es fa tota la volta.

La sortida serà del CAT de Vilajuïga a les 9h del matí, cal portar calçar adequat per la muntanya i aigua per hidratar-nos durant el recorregut.


El període per poder fer la inscripció és fins al 24 de gener.

Descarrega el formulari d'inscripció aquí

Més informació aquí


Més informació i reserves: 
Facebook i twitter del Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga
Mail: grupexcursionistacapgirell@outlook.es

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada